Publicatie Beste Koop voor je kind

CAM00472In het tijdschrift Beste Koop voor je kind van de Consumentenbond van deze maand staan vijf mooie wandelingen van de blog kinderwagenwandelingen.nl.

De routes lopen verspreid door het land  van de Amsterdamse Waterleidingduinen in Noord-Holland naar het drooglegde eiland Schokland in Flevoland.

Met daarnaast onder andere aandacht voor de nieuwste modellen kinderwagens. Het model  iCandy Peach 2 kwam als Beste Koop uit de bus. Deze wagen kreeg met een 8,4 het hoogste testoordeel. Hij kost 1275 euro, maar dan heb je ook wat. Het testpanel was met name te spreken over het (duw) comfort.  De kwaliteit van de besturing en het vermogen om over ruw terrein te rijden , scoorden ook goed.

De EasyWalker Sky (610 euro), EasyWalker QTRO (610 euro) en de Mountain Buggy Urban Jungle (840 euro) ontvingen overall een iets lager testoordeel, maar doen het wel het beste op ruw terrein. Daarmee zijn zij het meest geschikt voor enthousiaste wandelliefhebbers die bos, strand of heide niet schuwen.

Voor wie liever op Marktplaats een goedkoper model uitzoekt, is het aan te raden om een stevige wagen met luchtbanden te kopen. Liefst een met drie wielen want daarmee rol je beter over ruw terrein.

Plaats een reactie